Vinyylilattian asennus

Ainutlaatuisen lukkopontin ansiosta Nordstock Flooring ja LG:n PRESTG vinyylilattian asennus on huippunopeaa ja siistiä – vinyylilankut napsautetaan paikoilleen ja lattia on valmis. Patentoitu, luja lukkopontti takaa vakaan vinyylilattian, joka on heti käyttövalmis ilman alustan käsittelyä tai kiinnitysaineita. Myös saneerauskohteissa Nordstock Flooring tai LG PRESTG vinyylilattian asennus voidaan yleensä tehdä suoraan vanhan pinnoitteen päälle ilman erikoistyökaluja tai aineita, mikäli alusta on kova ja tasainen. Vinyylilattian rakenne kestää myös purkamisen ja uudelleen asentamisen.


Huomioi nämä vinyylilattian asennuksessa

 

  • Säilytä vinyylilattian materiaaleja vaaka-asennossa avaamattomissa laatikoissa samassa tilassa, johon lattia asennetaan, vähintään 48 tuntia ennen asennusta.
  • Tutustu vinyylilattian asennusohjeisiin.
  • Vinyylilattian voi asentaa vanhan lattian päälle, kun alusta on tasainen, kuiva ja puhdas. Puhdista siis alusta huolellisesti ennen asennusta. 
  • Myös saneerauskohteissa asennus voidaan yleensä tehdä suoraan vanhan pinnoitteen päälle ilman erikoistyökaluja tai aineita, mikäli alusta on kova ja tasainen. 
  • Ainutlaatuisen lukkopontin ansiosta lattian asennus on huippunopeaa ja siistiä – napsautat vain lankut paikoilleen – ja lattia on valmis ilman alustan käsittelyä tai kiinnitysaineita.

Katso tästä Asennusohje pdf:nä

 

Sovellus


Powered by Powered by